Jag är riktigt usel

Inte endast för att jag bloggar då jag egentligen borde plugga utan för att jag faktiskt inte HAR bloggat. Jag är inte schyst mot er läsare, jag vet att ni hatar mig, men jag hoppas verkligen att det kommer att bli ändring på det här i framtiden, att jag faktiskt kommer att blogga som jag gjorde förr. Men allt går i perioder, inte sant? Precis som Filip och Fredrik pratade om igår i High Chaparall när dom träffade Mike Tyson. Tjejer kommer i perioder och ibland är man en "gyllene munk". Nu ska jag återvända till det jag höll på mig och ni läsare får pusha på mig så att jag faktiskt fortsätter. För just nu skriver jag inte för mig egna del utan för eran del.

PUSSPUSS

Hamlet

Juste apropå ingenting så är det nämlingen så att jag ska till dramaten imorogn och kolla på hamlet, kul va? Vi ska gå ett x antal tjejer från klassen ska bli riktigt mysigt.

image120
Sen så har uppföljaren på snabba cash kommit ut nu

Ångestattack

Jag har nog ångest, ÖVER EN DRÖM! Det låter helt idiotiskt med så är fallet så nu mår jag mindre bra om man säger så. Jag hoppas det går över snarast. Sover hemma hos mamma just nu eftersom det känns som att jag måste reda ut en del tankar. Ska möta M efter skolan och hämta lite rena kläder, man kan ju inte gärna gå med samma kläder i flera dagar irad, eller vad säger ni?

Önska mig lycka till.


RSS 2.0