Less is more..

.. men när det kommer till alla dessa klubbfester är det fan frågan om det stämmer?
utvecklar mig mer under helgen. god natt, nu ska jag krypa ned i våran säng och mysa med josef.

desperation

Mys sommar med mys regn och mys brasa, kanske lite mys fika.
Inte tänker jag vara ensam iallafall.


"Hunden åt upp dom"

Försenade inlämningar? De flesta har varit med om det.
Satt och funderade om de dumma bortförklaringarna som att hunden åt upp pappret osv kommer att bytas ut mot "internet fungerade inte", "mailen är lite halvdan" nu när alla lärare vill vara så tjecka och få in uppsatserna via mail, eller en skolportal. Kommer då de väl fungerande bortförklaringarna om krongel med internet bli lika meningslösa som att säga att jultomten kanske tog dom, i framtiden?
Jag tror starkt på det, men jag är glad att det finns fungerande ursäkter nu när jag är nära bristningsgränsen. Kommer ge upp snart, men jag tänker inte ge upp förrens jag stupar, ALDRIG!

Vad tror ni? Kommer dessa ursäkter bli meningslösa att försöka sig på i framtiden?

Sockerägg

Sitter och bläddrar i ett gammal nummer av elle och trevar efter någonting gott ur påskägget, men icke. Det som finns kvar är sockeräggen som ändast säljs i affärerna  för att fylla ut påskäggen(?)
Någon annan som har varit med om samma skräck senarium?
För övrigt fick jag min första sticka idag, och den sitter där den sitter.

Lindvallen 2007

Vet inte om det kanske bara är jag som känner det, men jag skulle inte tro att jag är ensam om det. Man känner sig nedtyngd av att vara kvar hemma, eller hemma i stockholm Vart jag än befinner mig så känner jag igen mig, inga nya upplevelser. Känner mig alldeles bedövad, som en fågel instängd i en bur. Allt jag vill är att komma här ifrån, jag struntar i vart jag hamnar, så länge jag kommer här ifrån.

 

Internet älskare

Ingen kan väl ha undkommit internets utbud av singlar? Är internet ett bra sett att hitta sin livspartner, eller borde man satsa på någon i det sociala kontaktnätet, eller kanske slå till på fester/krogen?

Ja tror på fullaste allvar att internet kan vara framtidens "krog". Riskerna - som man ofta läser om - med att ragga på internet är minimala. Jag menar hur dum får man vara? Börjar en kille skriva till dig och vill att du ska komma hem till honom och han verkar skum, vem är då så jävla dum i huvudet och åker och möter denne man?! 
Så,  nu har jag kommit över den negativa biten. 

Den positiva då? Bilder gör sig väl nästan aldrig rättvisa, detta innebär att du får en falsk bild ut över hur den här personen ser ut. Ni börjar prata och kommer bra överens, det är riktigt bra. Allt stämmer. Ni bestämmer er för att träffas, allt är bra om man bortser från en liten liten sak: Personen ser inte alls ut som du har tänkt dig. 

Jävlar tänker du, toppen tänker jag. Då är det inte utsidan utan insidan hos personen du lärt känna, känns allt bra så varför inte satsa? Samt att personen i fråga inte lär vara extremt ful eftersom en bild inte kan vara så vilseledande.
Äntligen har jag kanke en chans.
Klart som fan att du inte raggar på den fula personen på krogen, man satsar på modellen. 
Jag ser okej ut, sedan har jag en del saker som ser bättre ut än andra, men det jämnar ut sig till ett OK. Kolla äntligen har jag en chans att hitta någon, jag skulle vara som en ensam buffel omringad av ett dussin lejon ute på krogen. Kanske blir internet framtidens "krog"?!


Jag har sagt det förut, och jag säger det igen - Ingenting är 100 procentigt.


"Funderare"

En "funderare" kan vara bra att få, till och från, att lära sig se i olika led och se samband. Man stärker sina egena värderingar, vad man själv tycker är rätt och fel. När du får dig en funderare - en fråga att granska och fundera runt - slipper du påfrestningar från samhället om hur du bör svara på frågan istället är det dina egna värderingar och normer som spelar in i hur du ska svara/tycka omkring frågan. För visst är det viktigt att vara sig själv? Men hur ska man kunna vara sig själv om man hela tiden bli påverkad av yttre fenomen så som familjen, vänner, media, kändisar? 
Måste dock påpeka att jag inte har något emot att vi påverkas av andra, vi liknar dom vi ser upp till vilket leder till att vi känner samhörighet. Dettat är viktigt för en människas hälsa. Att gå sin egna väg till 100% kommer i de flesta fall bidra till att samhället ser dig som anorlunda och underlig.

Nu har du chansen att finna dig själv igen, vad tycker du?
http://arbetslivet.manpower.se/filmer.aspx


Klimathotet

Jag är glad över att det fruktade klimathotet har blivit så uppmärksammat i media, känns som att man äntligen har kommit till insikt vad om faktiskt händer med vår planet.
Skönt att våren är här, men ändå skrämmande. Jag har varit med om att jag varit ute på landet och gjort snögubbar under påsk, den här påsken verkar det bli bikini som gäller(?) Skönt eller skrämmande?
Jag hoppas verkligen att folk tar till sig och förstår allvarlet i dessa klimatförändringar.
Ben and jerry´s som för övrigt tillverkar världens godaste glass är även angagerade i olika samhällfrågor även klimathotet. På dera hemsida kan man få se hur det kan se ut i framtiden om det inte bli förändring på våra levnadsvanor.
http://www.benandjerrys.se/tillsammans/klimat.asp

RSS 2.0