Tandläkarskräck och kebab

Var hos tandläkaren på rutinundersökning den 30/10 (på min födelsedag). Fick ny tid idag för att laga 2 hål. Jag har en privattandläkare på grund av min tandläkarskräck, tog mig 1,5 timmar att laga de 2 hålen. Men nu är det gjort och jag är så stolt över mig själ. fick 3 bedövningssprutor, dom är ganska roliga att få faktiskt.
   På väg mot medborgarplatsen träffar jag Merchedez (Besan) som även hon skulle till tandläkaren, följde med henne för att vi sedan skulle kunna luncha tillsammans. Kebab blev det.

Vaknade precis efter en liten sovstund på 3 timmar, skönt. Väntar bara på att min hund ska komma hem, hon har varit hos vetrinären idag. Ska snart möta upp mamma, vi ska till apoteket och köpa saker för mina tänder, haha. Sen så måste jag köpa en engelsk bok. Blir nog lite smink också!

<3

Good

Nu är allt på sin plats, dags att hoppa i säng.
Kollade upp resor till Berlin, blir toligtvis i början i januari, hoppas hoppas!

Trött tisdag


Även fast jag gick och la mig tidigt igår och sov lite extra idag är jag verkligen jätte trött. Somnade på bussen imorse och har sovit 2 timmar nu när jag kom hem.
   I morgon ska jag gå halvdag i skolan men på grund av att jag ska till tandläkaren på morgonen så blir det ingen skola alls. Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt. Ogillar verkligen tandläkaren.
  
Jag vill verkligen sluta skolan nu och börja jobba, så himmla kul att få hjälpa folk. Som säker alla läsare vet (eftersom det bara är dom i klassen som läser) så håller jag på utbilda mig till undersköterska. Ska sedan läsa vidare till akutsjuksköterska eller liknande. Men eftersom jag nu känner så här så tänkte jag att jag kanske ska söka något jobb under tiden jag går i skolan, och att ha lite extra pengar är inte fy skam. Funderade på att gå till baka till McDonald´s men jag vet faktiskt inte, kanske borde söka till ett äldreboende? Man får bättre lön och så får jag möjlighet att hjälpa människor. får se får se.

Nu ska jag sätta mig och skriva lite, har en del i skolan.
Martin kommer hem om 3 timmar!! <3





Skolgymmet

Strax ska jag och Linda bege oss till skolgymmet. Hur grymt som helst att ha ett gym i skolan, det är ganska lätt att bli allt för trött när man kommer hem - för att sedan gå till gymmet.
Ska träffa Martin sedan som äntligen är ledig.
<3

Min man

Antingen vill man ha det, eller så vill man inte. Men jag VILL VILL VILL ha det!
Insåg nyligen att jag omedvetet letar fel hos människor, någon annan som gör det?
Men varför alltid detta ständigt sökande? Är det för att man tror att det finns någon som är perfekt där ute?

hittade ett  opublicerat inlägg som skrevs den 23/5.

Regn som slutade i solsken

Jag var helt inställd på att Martin skulle vara ledig idag, men icka sa nicke. Så vid 9 tiden blev jag lämnad ensam kvar i sängen, steg upp kort där efter för att duscha. Sedan går jag och lägger mig med handduksturbanen och skolböckerna i sängen och vacknar upp 6 timmar senare. - vilken morgon.
Kommer på mig själv att fuska när jag försöker lära mig nya ord, ingen idé att plugga om man ändå bara fuskar hela tiden. Åkte istället in till stan för att möta upp Bea som fick vara min övervakare när jag pluggade. Allt slutade bra iaf.

3 ord som skulle beskriva mig nu är som följer; PIGG, PIGG, PIGG.
Kanske t.o.m är uppe när Martin kommer hem? <3

Uppdatering

Insåg att det var ett bra tag sedan jag skrev sist och mycket har hänt ska ni veta.
Har haft sommarlov, varit på hultsfred, håvat in en pojk, sagt upp mig från mitt gammla jobb, flyttat hem till Martin mer eller mindre, jobbat på ett älderboende, bevittnat ett mord och haft höstlov. Men trotts det mår jag väldigt bra.

RSS 2.0