Aha!

Tänkte börja skriva på ett inlägg om "aha-upplevelser" men kom med ens på att jag hellre kollar på fotboll och sover än att fundera ut något bra att skriva.
Men jag lever i vilket fall som helst. Skriver ett inlägg imorgon.
kram

Dagen vi alla väntar på..

Äntligen fredag, men inte fan är jag glad för det.
Mitt humör har gått upp och ned som en berg-och-dalbana hela dagen, tack till er som stod ut med mig. Dangen blev inte precis bättre när jag får sitta på en matte lektion (ensam) i en timme med 25 andra elever från den engelska sektionen, vilken innebär att dom talar engelska ink. läraren, vad fa gjorde jag där igentligen? att få en beräkning förklarad, var inte heller det lättaste, som om jag skulle förstå mattematiska uttryck på engelska(?) Det var bara att tacka och sedan klia sig i huvudet och försöka förstå sambanden på egen väg.
Skoldagen till sist slut och Erika och moi begav oss mot en fika i stan. I det ögonblicket då vi åkte ned för rulltrappan hände det, "dagen vi alla väntar på" inträffade, fan jag är splittrad, vet varken om det var bra eller dåligt. FAN!

Och till råga på allt så ville "X" inte lägga ned någon energi för att få mig att le, istället tackade han för sig och loggade ut från msn.  Han brukar för övrigt vara den som får mig att skratta i de mest trängda situationer, och det tackar jag mycket för.
kram.

4,6

Fråga Olle igår, verkligen efterlängtat.
När de framförde statistiken ang. hur många man har sex med under en livstid visade det sig att kvinnor i snitt har sex med 4,6 män under hela livet. 4,6! Det var nog det jävligaste, jag känner inte många som ligger under snittet. Jag tycker att det lät hyfsat underligt, visserligen var siffrorna 10 år gammla, men ändå. Jag skulle ha chansat på minst 30 stycken olika män under en livstid.

För övrigt ska jag till sälen under påsk, men hur det blir med skidåkningen får vi se. Ser för tillfället ut som att snön kommer att smälta till helgen eller nåt. Får hålla tummarna.
Någon mer som ska till sälen inder påsk förutom jag och Erika?

Spontanitet tack!

Sitter och kollar på "7th heaven".
Fy satan vad jag gillar spontanitet. Hur många har inte varit med om att du fått ögonkontakt med en kille/tjej och du känner att du bra gärna skulle vilja gå fram och säga "hej" eller göra något mer än att bara kolla. Hur många gånger har du inte struntat i det, och istället gått din väg och försökt glömma den chansen?
FAN! Det har hänt mig ett antal gånger, men hur många gånger har jag tagit chansen? NOLL - ZERO. Tänk om jag hade tagit chansen, då hade jag kanske inte suttit här och trånat efter någon att älska, någon att hålla om, någon att öppna sig för.
Får nog skylla mig själv att jag inte tagit intiativ, men jag ber er gossar och gummor, ta chansen. Vad kan man förlora? Lite självkännsla kanske, men det läker fort, och det värsta svar du kan få är ett nekande svar.

Känns kanske lönlöst att ens skriva detta eftersom min blogg inte är den mest besökta, men jag hoppas att någon tar till sig detta, för mer spontanitet behövs i vårt land.
Själv skulle jag bli överlycklig om någon gick fram till mig och sade något trevligt. Varför skulle någon annan tycka annorlunda?

Gissa

För någon dag sedan hittade jag en bild på en kompis till mig. Bilden är tagen för några år sedan och man kan verkligen säga att hon har förändrats sedan bilden är tagen.
Ber er nu att gissa vem det är på bilden?!


Skolan dödar?

Ligger hemma idag med. Hostar och har mig. Var i skolan igår eftersom jag ville gå till jobbet, men ack vad fel jag gjorde, jag tror att det bästa vore om jag stannade hemma. Men smällar får man ta precis som när man struntar i att lämna in ett arbete i skolan, det resulterar för min del i ett eventuellt underkännande i svenska A, jag kanke skulle ha kunnad accepterad det bättre om det vore engelska, eftersom jag verkligen inte kan stava, men nu gällde det svenskan(?) Är det verkligen meningen att vi ska ha ett sådant tråkigt system i svenska skolor? Man somnar på lektionerna, missar allt om man gått igenom, sedan ska man ta igen det på kvällen plus att dom bygger på allt med ett ton läxor! Jag vet inte om jag tycker att det låter vettigt. Gör lektionerna roligare? Variation tack. Variera lektionsinnehållet, att se på film, diskutera i små grupper eller att få små lätta uppgifter att jobba med under lektionerna gör än mer lyhörd och man tar lättare in det man gör.

Kort om jobbet igår. Det var verkligen kul, fick beröm över att jag skötte mig bra osv. Mina kollegor kännde att dom trivdes med mig och att jag kommer att fungera bra i deras team. Känndes bra med positiv feedback efter tjafset i skolan om mina prestationer i svenskan. Ska jobba på lördag mellan 11-19, sedan blir det med eld i stjärten jag flyger hem för att duscha. Ska till Kia´s 20års kalas senare.

Nu ska jag sätta mig och skriva en artikel så att min kära(?) svenska fröken har något betygsunderlag för mig.
Kram.

Fräsiga arbetsskor

Efter att jag gjort de skolarbeten jag fått att göra över helgen kom jag med ens på att jag behövde ett par svarta sneakers. Det var bara att skrika i ren desperation på mamma och rådgöra vad jag skulle göra. Hennes förslag var att vi skulle åka till globen och kolla om dom hade några skor. Globen? Vad fan har dom för skor i globen? Men ack så fel jag hade, för just när jag steg in i första skobutiken stod dom där, dom ultimata arbetsskorna. Svarta sneakers med strass och en broderade kronor i svart på sidorns. Skorna kom från "roots" och är verkligen underbara. Lägger väl upp en bild på dom senare.

Nu när jag kom hem blev jag så himmla sugen på havregryn(?) Inte ens en hallon smoothie lät gott, utan jag var fast besluten att göra någonting som inkl. havregryn. Så det fick bli havrekakor som går snabbt att göra. Dock smakade dom torkad havregrynsgröt, men det gick ned iaf. så nu är jag nöjd även fast febern inte gått ned.

Influensa?

Brukar alltid känna att jag har något vettigt att skriva om, och där av anledningen till att jag skapade en blogg. Men idag är nog den första dagen jag är helt idé-befriad, känns skönt.
Ligger hemma just nu och funderar på att jag kanske fått influensa. Halsen var irreterad redan i fredags men under helgen kan jag inte påstå att det blivit bättre, och speciellt inte nu när febern har slagit till. Alvedonen biter inte på min kropp idag, febern är verkligen envis.

Imorgon ska jag jobba för första gången - om man bortser från sommarjobbet 06.
Kommer bli en rolig upplevelse. Får iaf göra det jag vill göra, dvs att jag får träffa nytt folk varje dag och utveckla min sociala kompetens. Även om Kia säger att min sociala komepetens är hög så kan den alltid blir högre. Det stora pluset med jobbet skulle då vara att jag faktiskt får tjäna egna pengar för fösta gången i mitt liv. Känns skönt att inte vara buden vid mor sin när det gäller ens ekonomi.

Ska försöka göra några tal i matematiken samt läsa "The Alchemist".
Lovar här med att jag ska försöka blogga någon gång i veckan.


RSS 2.0