Hej alla glada

Sitter för tillfället hemma hos mamma med en doft av tåbira omkring mig. Men det är liksom smällar man får ta när man springer runt med ballerina-skor hela dagen utan sulor.

Kul att så många tyckte om mitt hår. Jag ör ju helt frälst och älskar det verkligen. Dock synd att jag inte kan duscha lika ofta som jag brukar göra. Men imorgon då jävlar ska det duschas. En annan sak som händer imorogn är nämligen avtt jag ska till gröna lund med min bror. Det ska bli så trevlig. Han är verkligen dödsrolig.

Ni får ha en super dag imorgon. Sjäv ska jag bara njuta av en ledig dag <3

Uppdatering

Förlåt så jävla mycket för att jag inte har skrivit något, men ibland är det skönt att bara strunta i saker. Igenting speciellt har hänt. Har jobbat på som vanligt och njutit av sommarvärmen. En sak som är ny är mitt hår. Jag har  nämligen fejkat!

image119


Efterlysning

Idag sa Jennifer i min klass att jag skulle skriva ett inlägg om någonting jag inte kommer ihåg. Är det någon som vet vad jag skulle skriva om?

Suprise

Idag kommer Martin hem med en arbetskamrat. Det betyder att det kommer finns 2 stycken kockar i huset vilket i sin tur betyder att jag kommer ha 2 kockar som lagar mat till MIG. Är jag inte lyckligt lottad? Pga detta så har jag städa hela lägenheten. Jag är verkligen stolt över mig själv. Jag är alltid stolt över mig själv när jag har städat och gjort fint. Nu tänkte jag sminka mig och invänta killarna som kommer när som helst.

ha en bra kväll.

Skolarbete

Sitter just nu i datorsalen och försöker skriva klart ett skolarbete. Det går faktiskt ganska bra trotts att jag är nära till tårar. Jag känner mig alldeles orkeslös nu och det känns som att jag har en ganska negativ syn på allting just nu. På grund av dettta gick det så långt att jag faktiskt snäste åt en tjej här i datorsalen. Det är liksom inte min sak att gör. Jag håller ganska låg profil kring folk jag inte känner.

Jag ska jobba ikväll och skriver därför lite nu eftersom jag inte kommer ha möjlighet att skriva någpnting mer idag.

Det går frammåt

Juste måste bara säga att jag bara får fler och fler läsare, och det är verkligen kul med alla kommentarer. Fortsätt så, så kanske jag blir friskare fortare.

image118

Sjuklingar

Sitter och läser lite bloggar eftersom SATC avsnitten som gick idag kollade jag på för inte allt så läne sedan. Så istället läser jag bloggar som sagt. En sak jag märkte var hur jäkla många som är sjuka just nu. Känns skönt att inte var den enda. Känns som att jag börjar bli lite friskare nu. Hade feber igår och idag men nu snorar jag endast, hur skönt som helst. Imorgon skulle jag egentligen vara ledig från jobbet men icke. Jag ska jobba fast jag är sjuk. Hur snäll är inte jag på en skala som ställer upp? Snart kommer Martin hem och då ska vi mysa. Så natti natti.

HISS OCH DISS

HISS
Att i har el i detta land som inte allt för ofta slutar att fungera. Fick lite panik när den försvann idag. Vad ska man göra? Man kan varken kolla på tv eller sitta vid datorn. Om man har elspins som vi har här hemma fungerar det inte heller att laga mat. Martin sa att jag kunnde läsa en bok. Men vem fa läser en bok frivilligt?

DISS
Förkylningens slufas. Slutfasen är verkligen den mest ocharmiga fasen. Man börjar få slemhosta och snörvlar som bara den. Det är inte mysigt!

Tips

Har kollat på filmen juno idag. Jag älskar verkligen den filmen. Den är så otroligt charmig. Den handlar om Juno som blir gravid när hon är 16(?) Hur som helst vill hon inte göra abort och bestämmer sig att ge bort ungen - som hon uttrycker det. Hon hittar ett par som vill adoptera barnet. Den är verkligen hur skön som helst. Ni måste verkligen se den.

image117

Sex and the city

Antar att alla sex and the city fans sitter bänkade framför tvn. Synd bara att man redan sett alla avsnitt, men det gör ingenting om man kollar på dom en gång till, har jag inte rätt?

Resumé

Idag gick jag upp halv 8 för att kolla på blondinbella som medverkade i the voice morningshow. Jag tror jag är kär i henne eller nått. Självklar gjorde Martin mig sällskap. Juste vi skulle till Mölnvik för att handla idag, och vet ni vad? Alla butiker plus McDonal´s var stängt pga strömavbrott så vi åkte till gustavsbergs centrum istället, men samma sak där. Hemma var det också strömavbrott tydligen men den kom tillbaka rätt fort. Så jag ringde mamma så att hon fick komma ut och handla mat med mig ostället efterosm Martin var tvungen att jobba. Det var min dag. Nu förstod jag helt plötsligt hur viktigt el är.

Svårt att släppa taget

Usch vad jag har svårt att släppa taget  om saker som hänt förr. Förutom att jag alltid tänker på saker som hände när jag var yngre, så som bråk med vänner, min pappas bortgång och andra mindre roliga saker så har jag svårt att släppa taget och acceptera att Martin har ett förfutet. Jag skulle helst önska att han inte hade haft någon annan flickvän innan mig. Helst av allt önskar jag att han var homosexuell innan vi träffades och att han blev hetrosexuell på grund av mig. Skulle inte det vara perfekt? Hur som helst känner jag mig patetisk över mitt sätt att se på allting som rör det förflutna. Varför kan inte jag bara få släppa allting och gå vidare? Jag vill bara vara lycklig och fokusera på nuet.♥

Jag ser nästan lite mordisk ut

image116

Hingsten

image114

Jag anser mig själv som blyg

Så är faktiskt fallet, att jag anser mig själv som blyg. Men när man tänker efter så är jag definitivt inte det. Jag kanske är rädd för nya saker, men jag är definitivt inte blyg.

Satt och tänkte på det här med killar. Jag tycker att jag alltid varit blyg när det kommer till killar och till att dejta. Men helt ärligt är jag nog lite framfusig. För jag tänker tillbaka till innan jag och Martin var tillsammans och på killarna man träffade då. Hur fan vågade jag träffa och umgås med dom? Jag tycker att det verkar skitläskigt att ragga nu, men jag vågade det förr?  Vad får mig att tro att jag var grymt blyg och socialt efterbliven? Kanske försöker jag förtränga att jag var så framfusig förr och istället målar jag upp en falsk bild över hur jag egentligen är?! Okej det är bara för mig att inse att jag inte är en liten ängel som jag trodde att jag var. FAN!

peace

HISS OCH DISS

HISS
Värmdö bussarna är verkligen bäst. Det tar en jäkla tid att åka med dom fast den längsta biten är motorväg utan något stopp så man kan sova, och vet ni vad? Det är faktiskt acceptabelt att sova på bussarna vilket det inte är på inerstadsbussarna. Ialla fall inte enligt mig.

DISS
Att skolka. Jag ser det som en självklarhet alla alla ungdomar någon gång under sin tid i skolan har skolkat minst en gång. Självklart har jag också gjort det, men saken är den att jag inte tycker att det är så specielt kul. Man får liksom inte ut någonting utav det. Det är knappast så att man pluggar, iaf inte om man heter Hanna. Så mister man det sociala i skolan också vilket är det bästa med skolan. Så varför skolka egentligen?

Första gången

Igår mötte jag upp M i slussen efter att han hade slutat. Med sig hade han blommor, hur gulligt är inte det? Han sa att han hade mycket dåligt samvete över att jag hade börjar gråta härrom natten efter att han råkat armbåga min näsa så att den knakade till. Det var första gången han köpte blommor till någon tjej - om man bortser från hans mamma. Jag känner mig verkligen hedrad.

image113


Buzzador.com

Som jag skrev i ett föregående inlägg så är jag medlem på sidan "buzzador.com". Genom att vara medelm på den sidan får man prova olika saker gratis. Det kan vara allt mellan himmel och jord beroende på vad man är intresserad av. Jag tänkte att många av er säkert vill hänga på och också få ta del av gratis saker. Har jag rätt eller har jag rätt? Det ända man behöver att göra är att bli medlem och sen när man får hem sakerna sak man rapportera att man får det och berätta lite vad man själv tyckte om saken och vad kanske vänner tyckte. Kan det bli enklare eller roligare?

Vill ni veta mer?

Här kan ni bli medlemmar

Tips

En sångerska som jag för tillfället tycker välldigt mycket om är Sara Bareilles, jag tycker verkligen att alla borde ha hört minst en av hennes låtar innan dem dör.

image112

Skorna och Buzzador kampanj

image107



Skorna gör sig inte rättvisa. Den översta bilden är vad jag fick hem idag från buzzador. 60 stycker prover från nutrogena 2-1 face wash/mask. Fungerar som både ansikts tvätt och ansiktsmask.


Någonting jag skrev för länge sedan till M

Det är nog galenskap - eller iaf för mig - att känna såhär. Jag saknar dig, och jag vill ha dig hos mig nu.
Det har gått 2 dagar sedan vi sa att det skulle vara vi 2.
Ser verkligen frame mot ikväll när du kommer hit, när jag får krama om dig och bara se dig.

Efter jobbet igår satt jag ute med "S", helt plötsligt märker jag att hon sitter och ler mot mig och jag undrar vad det är och hon utbrster "Men du strålar ju tjejen, du strålar". Förstår du vad du är kapabel till? du kan få mig att stråla, stråla utan highlighter.

Det är underligt att det ska gå ett halvår innan vi äntligen kunnde slå oss till ro.
anledningen till att jag skriver det här är för att du en dag ska få veta exakt vad jag känner för dig "M".

Regn

När jag åkte hemmifrån idag var det solsken på värmdö. Jag lydde mammas gammla råd att klä sig efter väder. Sätter på ballerina skor och känner mig riktigt våig. Vet ni vad som hände när bussen passerar skurubron? Regnet börjar ösa ned. Men på något sätt tyckte jag att dte var riktigt mysigt, för det är trott allt bara p¨å sommaren någonting sådan händer. Det är bara på sommaren man kan se det svarta regnmolnet. Förstår ni mig? När man åker under en klarblå himmel och så är det som en vägg med regn man åker in i. Jag tycker det är underbart.

263 kr

263 kronor det är vad jag betalade för 3 par skor idag. Kan tyvärr inte ta och lägga upp någon bild nu, men kanske gör det ikväll? Men alltså hajjar ni, 263 kronor. Skorna var inte fula heller. Woho!

HISS OCH DISS

HISS
Miljövänliga bilar. Det känns som att alla nyproducerade bilar är miljövänliga vilket glädjer mig. Jag ska ta mig tusan köpa en miljövänlig bil när jag väl har skaffat körkort. Då kan jag åka in till stan varje dag utan att betala mer än bensinpengarna.

DISS
Alarmsignaler är någonting jag dissar totalt. Vet ni varför? För varje gång man hör den signalen man har som väckarsignal får man ett nervöst sammanbrott och vill helst börja gråta. Känner ni lika dag som mig?

Tips

Sitter och lyssnar på Israel Kamakawiwo'ole - somewhere over the rainbow. Jag tror att många av er har hört den låten. Nu är det dags att göra det igen.

image105

Engla

Alla har väl hört vad som hänt Engla som blev kidnappad för några dagar sedan. Jag tycker verkligen att det är tråkigt att det slutade som det gjorde. Men en sak som skrämmer mig lite är min svaga reaktion över det som hände. Jag blev inte nämndvärt berörd över hennes försvinnande eller död. Varför? Jo jag tror att det beror på att jag kollar så mycket på tv. Det är vardagsmat för mig att kolla på CSI och på folk som blir mördade och kidnappade. Jag vet att det inte är på riktigt, men jag tror fortfarande att det är en bidragande faktor till varför jag reagerade som jag gjorde när detta henne. Jag säger inte nu att jag inte bryr mig, för det gör jag, och jag tycker verkligen att det är hemskt. Men som sagt man ser sådant på tv varje dag.

Är det någon som läst böckor om offer som blivit kidnappade och hållts till fånga? Jag har läst ett flertal. Det underliga är att alla dessa berättelser utspelar sig i tyskland.

Pissväder

Sitter och lyssnar på Lupe Fiasco och försöker att få lite gjort här på datorn. Jag har varit riktigt duktig den här helgen. Igår var jag som sagt ute och promenarade och idag jobbade jag frivilligt över i 1,5 timmar, och nu sitter jag och pluggar. Hallå vem är as grym?

Juste, jag vill inte att alla som fejkar sin blonda kaluffs ska lacka. Jag behövde faktiskt bara ha någonting att dissa och alla är heller inte fula i en fejkad kaluffs.

peace

Roliga sexleksaker

Jag måste bara visa denna masagestav som jag hittade på oups härromdagen. Jag tror jag är förälskad. För en femhundring kan den bli din.

image104


Maria är en pygmé

image103

HISS OCH DISS

HISS
Skinnjakor. Jag har precis införskaffat mig min första skinnjacka och jag älskar den. Den håller länge och man kan verkligen variera klädstilen med den. Helt klart ett underbart plagg

DISS
Fejkblond. Jag tycker verkligen inte att det är snyggt med folk som blonderar sitt hår så att det blir vitt med kanske något inslag av gult i sig. Håret blir verkligen jätte slitet av all blekning och hur snyggt är det att ha tunna stripor till hår? Sen utväxten som kommer där till, fy sjutton! Nej tack, naturligt är alltid bäst, det passar ens naturliga färger.

Mobilsmycke

Jag har ett mobilsmycke som ser ut som ett par solglasögon.

Promenix

Idag har jag som sagt jobbar. Slutade vid 5 och tog sällskap med Alex hem. Mötte Jims ex på bussen, hon skulle hem hit och äta. Eftersom jag kännde mig ivägen när dom stod och lagade mat i köket gick jag och tog en lång dusch och peelade hela kroppen så att jag kännde mig len som en baby rumpa. Bestämmde mig starx efteråt att jag fan skulle ta en långpromenad så ut gick jag. Hittade hälsans stig och gick hela den rundan. Så idag har jag varit ute i drygt 2 timmar och promenarat om man räknar med promenaden till jobbet imorse.

Juste, kan tänkte faktiskt börja med "hiss och diss" här i bloggen. Vad tycker ni om det? Jag kanske gör ett försök ikväll.

peace

Bakom mina solglasögon

image96

Party like a rockstar

Igår var det folk här, skulle nog ha kallat det fest. Själv försökte jag sova, jag ska nämligen jobba. Ni ska veta en sak det är verkligen svårt att sova när det är 15 fjortisar i samma lägenhet. Jag vet inte vad det är, men dessa gälla röster går verkligen igenom dörr och betong och letar sig djupt in i öronen. Detta resulterade i att jag sov med öronproppar inatt, haha. Det sov någon i soffan när jag vaknade imorse, denna person som jag tror var en tjej hade groteska bruna mocka stövletter, bara så att ni vet.

Nu ska jag nog kila till jobbet. Ha en bra dag.

Deklarera

Jag sitter just nu och försöker deklarera. Lika bra att göra det på en gång än att skjuta upp det. Det är jätte enkelt, jag som trodde att det var skit svårt. Jag kommer ihå¨g när jag var liten och mamma fick deklarations papprerna. Man satt ju i föera dagar och kollade kvitton och löner och skrev och räknade. Nu ska man bara gå in på näten och trycka in en kod, DONE!

Mobiljäveln funkar

Nu kan jag äntligen överföra bilder från mobilen till datorn, så jag är typ överlycklig. Kommer komma en hel massa bilder imorogn eftersom jag inte börjar förrens 12.40 imorgon, så jag har hela förmiddagen att mätta bloggen med bilder.

Ska nog sussa nu, håller på att somna.

image95


Kissies scarf

Här kommer bilden på Kissies scarf som jag hittade i frysdisken på Ica maxi i nacka. Ironiskt nog skrev Kissie om att hon var väldigt svag för skaldjur idag, och i vilken frysdisk hittade jag hennes scarf i? Jo i frysdisken för skaldjur.

image94


Jag har ett stort problem

.. jag tror jag börjar bli dement. Vill ni veta varför? Jo såhär ligger dte till. Jag jobbade igår och jag var helt säker på att jag skulle jobba 17-22 men när jag kom till jobbet så stod det på schemat att jag endast jobbade 17-21. Konstigt tänkte jag, men tänkte inte mer på det. Var nog mest glad att slippa jobba 5 timmar. Hur som helst så åkte jag till jobbet idag eftersom jag skulle jobba 17-21 idag. När jag kommer till jobbet så är jag inte ens uppskriven på schemat, så jag skriket till lite på skiftledaren och frågar om det stämmer att jag inte ska jobba idag. Vad tror ni att han svarar? Jo han säger självklart att det stämmer. Så jag går hem och är lite fundersam varför dom ändrat mitt schema utan att säga till. Så när jag kommer hem kollar jag på schemat jag har här hemma. Vet ni vad det står? Jo att jag jobbade 17-22 samt 17-21 FÖRRA veckan. Vafan jag har kollat fel på veckan. rackarns vad fel det kan bli ibland alltså.

Bröst

Juste jag har massor av funderingar kring bröst. Jag vill verkligen ha LITE större, inte mycket, men lite. Förutom att det kostar en massa pengar som jag inte har finns det ett annat problem, bröstcancer. Bröstcancer finns i min släkt och man kan typ inte utföra mammografiom man har sillisar. Då säger Maria att jag kan oberera bort all bröstvävnad och sen sätta in sillisar så finns det ingen risk för cancer. Men då är frågan istället, hur ska jag kunna amma? Åh jag vet inte vad jag ska ta mig til, detta är verkligen jätte knepegt. Antingen får jag leva vacker några år och dö av cancer, eller så får jag leva med små titts resten av livet och dö en normal död.

Vad skulle nu göra? Jag funderar på att gå på konsulation och prata med någon som vet mer om detta, men det kostar fan 500 kr. Rena rama rånet.

Okej jag lägger inte bloggen på hyllan

Jag har verkligen inte funnit någon inspiration till att blogga. Jag är trött och irreterad och skulle helst vilja ligga med huvudet under täcket just nu. Men jag bloggar iaf, delvis för att ni läsare har bett mig om det, och delvis för att jag vill minnas vad jag gör - även när jag mår dåligt.

Fick min bikini igår, samt en brun skinnjacka. Får tacka mammsen för det. Jobbade också, vlle verkligen inte det, men jag fick tänka frammåt, för jag fick ju komma hem till M sen. Juste M hade köpt röding som han stekte och gjorde en coscos sallad till. Han är verkligen bäst <3

Massor av bilder

Jag har massvis med bilder på mobilen som jag skulle vilja lägga upp här på bloggen, men det går ju tyvärr inte. Får se om bilderna kommer upp på fredag, för då ska jag hem till mamma och hem till min laptop.

peace

M kommer ju hem

Martin kommer hem snart, wihoo! Eller snart och snart, men han kommer väl hem vid halv 12 inatt. Jag städa och gjorde fint hemma imorse inför hans hemkomst. Känns som att han varit borte en evighet.

Nattpromenad

Igår slutade jag klockan 22 på jobbet. Jag missade precis bussen så jag gick hem istället. Åh gud så mysigt dt var, det var varmt och fuktigt ute. Känndes precis som en sommarnatt. Det var helt otroligt jag kan inte ens förklara, jag var helt överlycklig. Innan jag gick från jobbet trodde jag att jag skulle förfrysa eftersom jag hade min midjejacka på mig och en t-shirt under, men det gjorde jag absolut inte. Nu sitter jag bara och hoppas att det är lika varmt ikväll så att jag kan promenare hem igen.

pusspuss

Seperationsångest

Jag är lite ledsen också, Martin ska på kurs i uppsala imorgon och han kommer inte hem förrens imorgon kväll. Men saken är att han åker redan ikväll till uppsala. Åh jag saknar honom! Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag saknar honom jätte mycket. Jag undrar just hur det kommer att gå i sommar när han åker iväg i föera veckor utan mig. buhuu!

image93

Jag blir lite gladare av att se den här bilden på Jim och Martin


Snälla själar

Gud vad jag är lycklig just nu. Igår så tappade jag bort min skrivblock samt en bok från skolan. Skrivblocket är verkligen mitt allt, jag har ALLA anteckningar från alla ämnen i det blocket samt alla viktiga papper. Smart som jag är lämnade jag kvar sakerna på busshållplatsen utan att vara medveten om det. När jag väl upptäcker min förlust ringer jag Martin som får springa ned och kolla om blcoket ligger där, men förgävnes. Tänkte idag att jag skulle ringa sl eller något och kolla om dom hade fått in mitt block. Det är nu det helt fantastiska händer. Min telefon ringer under lunchrasten och kvinnan i andra änden presenterar sig och säger att hon kommer från värmdö komun och att hon har mina saker. Tror ni jag blev glad eller? När jag kom hem så ringde dom och sa att dom var påväg så jag gick ut och mötte upp dom. Det visade sig helt enkel att dom är städare på busshållplatser och hade hittat mina böcker. Dom hade kollat igenom alla mina papper för att hitta mitt namn vilket dom hade gjort, sedan hade dom ringt min skola vars namn står på alla böcker och hittat mitt nummer tillslut. Så nuär jag verkligen super duper glad. Ett stort tack till damerna i den röda skåpbilen.

RSS 2.0