Hultsfred och Håkan

Martin är förälskad i Håkans nya album, och jag vill till hultsfred. Vet nu vilken bra kombination det är eller? Det betyder att chansen av att Martin följer med mig till hultsfred i sommar är mycket större än innan, woho! Jag vill dit nu, jag vill ha sommar nu!

btw så jobbade jag med Jakob idag, jag har inte träffat honom på 3 år så det var riktigt kul. Han ser lika dan ut. :)

Malin övernattar

Hade precis somnat så kommer Jim hem med någon, jag blir skit lack. Jag tror att denna någon är någon jag ogillar i allra högsta grad. Jag bestämmer mig för att gå ut i lägenheten för att kanske skrika "håll käften" eller något liknande. När jag väl kommer ut ur rummet ser jag en blon lugg liggandes i soffan. Jag kutar in på toaletten och tänker "shit det där är inte den där personen som jag ogillar i allra högsta grad, det ser nästan ut att vara Malin som jag nämde i förra inlägget" När jag väl kommer ut från toaletten har denna person gått in på Jims rum, jag tassar fram till jackorna i hallen och ser en brun skinnjacka, precis en sån Malin har. Så jag ropar "hallå Malin?!!?!?" Ut från rummet kommer en lagomt full MAlin och ba "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!". Snacka om att jag blev förvånad.

peace

Till jobbet jag går

Nu ska jag kila iväg till jobbet, börjar egentligen inte förrens 5, men det är alltid skönt att komma lite tidigt. Har druckit en halvliter kaffe så mig mage gör verkligen ont, och den bubblar som bara den. Hoppas det inte händer en olycka på jobbet idag, haha, nejrå.

Ha en toppen dag, själv ska jag jobba.

Alergisk reaktion

Kollade nyss in Malins blogg, hennes too faced lip injection är slut och nu ska hon köpa ny. Fuck no! Först pussar hon på sin kille när hon har skiten på läpparna så han får en alergisk reaktion. Stackars honom tänkte jag när jag fick reda på det. I måndags var det dags för både mig och Erika att testa kletet, för vi kände för att ha kyssvänliga läppar under kvällen. Kan ni gissa vad som hände? Daaaaaaaah! Både jag och Erika får också utslag och det ser mer läskigt ut än fräscht. Inte precis kyssvänliga läppar om man säger så.

peace


Funderingar över parfymer

Jag vaknade halv 6 imorse och kännde mig riktigt pigg, gick och kollade om finnen hade försvunnit men icke. Blev lite ledsen över det så jag gick och la mig igen brevid M. Nästa gång jag vaknar är klockan 1 och M är borta, haha rackarns. Nu har jag iaf hunnit duscha, ska gå hemifrån vid 4, ska jobba vettni.

Min älskade Dior parfym är snart slut, fan. Jag älskar verkligen den doften och det gör min mamma och Martin också. Har dock en oanvänd Dkny, men den känns så festlig, tror inte att jag skulle trivas att ha på mig den i skolan.Den passar som sagt bäst till fest. Vilket jävla problem jag har. Får kolla med M om han gillar dkny parfymen.

Juste hittade en liten present från Martin nu, han är så otroligt gullig ibland.

image92


Måste tacka också

Igår slog vi rekord, jag hade altså många unika besökare, fler än vad jag någonsin haft. Tack tack tack, tillsammans ska vi nå toppen, vi måste bara sammarbeta lite.

hoppelihopp

Jag städade också

Gud jag är så fruktansvärt shopping sugen. Idag när vi kom hem med alla mat + dammsugaren känndes det som att jag hade varit och shoppat kläder så jag ville genast prova det jag köpt, men till min besvikelse fungerade det inte att klä sig i mjölkpaket och dinkelkorn. Måste verkligen shoppa någon dag, kanske nästa vecka?

Jag har ju städat också. Nu när man har en ny dammsugare måste man faktiskt städa, så det har jag gjort och oj vad jag har gjort fint, nu hoppas jag att M ger mig en extra klapp på skinkan ikväll.

När vi ändå pratar shopping så hittade jag Kissies sjal i frysdisken på Ica maxi. Självklart fotade jag denna upptäkt. Tyvärr förstår jag mig inte på min mobil så bilden kommer nog upp imorgon eller ikväll.

peace

Ny dammsugare

Idag ha jag och Martin varit och köpt en ny dammsugare, kanske inte så jätte intressant information, men jag är överlycklig. Dammsugaren har något filter i sig vilket gör att dammet den suger upp inte åker ut igen. Vilket jädrans sug det var i den måste jag bara säga, trodde att golvet skolle sugas upp typ.

Gullig blogg

Jag har fått massa kommentarer om att jag har en otroligt gullig blogg, slå den ni.
SNART ÄR JAG PÅ TOPPEN!  

Rädsla

Känns som att jag gått på nålar hela dagen idag. Är nämligen jätte rädd för att jag ska ha sönder mobilen, den känns så himmla ömtålig min stackars mobil. Nästan som att få ett barn, man måste vara livrädd i början att hålla i den. DEt går nog över om några dagar.

Juste det var en feting spindel i badrummet idag. Jim fick äran att ta bort den

Ny dammsugare

Vår dammsugare har gått sönder vilket har resulterat i att dammråttorna håller på att invanderar hela lägenheten, men imorogon ska vi till el-giganten och köpa en ny dammsugare från electrolux.

Har absolut ingenting vettigt att skriva idag förutom att jag jobbade vilket var lugnt, alla är ju på jobbet liksom, och så målade jag mina naglar svarta idag.

Sist men inte minst så måste jag tacka Alice för i måndags, jag hade verkligen super kul.

Blondinbella kom hem

Nu har jag läst igenom allas bloggar tror jag, men blondinbella är inte hemma och bloggar, jag saknar henne. Jag tror nog allt att det är lite hat kärlek där trotts allt för jag avundas henne. Jag älskar att läsa hennes blogg och sedan sitta och fila på någon as taskig kommentar, 2 sekunder efter att jag slängt iväg en kommentar känner jag mig rätt usel. I slutändan är vi trotts allt bara människor. Och jag som kallar mig humanistiskt, vilket skämt.

King.com

Fuck, jag tror jag är fast igen - Fast i mitt spelberoende. Inget vinner jag heller, jag går jämt ut hela tiden, det jag förlorar vinner jag tillbaka och det jag vinner förlorar jag. Jävla skit!

Hur som helst så har jag precis hoppat ut ur duschen, känns bra. Använde mitt björn axén shampoo/balsam idag så håret luktar mycket gott. Tänkte faktiskt hoppa isäng snart, jag är så otroligt trött. Kanske inte så konstigt med tanke på gårdagen. Nu har jag iaf lämnat in mina stövlar på lagning så dom kommer hit hem på torsdag, tills dess får jag gå omkring med mina svarta snow joggers.

image91

Charlotte Perelli

Vad tusan är det med alla nu för tiden? Vadå att Charlotte är onormalt smal, nej det är hon inte. Hon är bara smal.

image90

Inte undra på att hon är smal. Skämt åsido

Blogga med mobilen

Jädrans jag kan blogga med mobilrn, har dokc inte en jävla susning om hur man gör men jag hittade en liten knapp där det stod "blogg" på, fan vad jag älskar min mobilen, den är fräsch.

Snart ska jag nog kila hem, tänkte faktiskt plugga inför provet på onsdag. På tal om ingenting så ska M till uppsala på tisdag på någon kurs, så jag ska sova alldeles själv. :(

Mamsen

Nu är jag hemma hos mamma, jag har fått min nya telefon idag, wohiii. Förstår dock ingenting av hur man gör med den. Det är konstigt det där, när man var mindre kunde man alla funktioner på 2 sekunder, nu dröjer det iaf några veckor innan man förstår hur man skriver ett sms. Beror detta på att man blivit äldre eller att telefonerna har blvit mer avancerade?

Juste, igår åkte jag hem till Alice vilket var mycket trevligt. Men en sak som inte var allt lika trevlig var hemfärden. Min stövell gick sönder, hela dragkedjan gick sönder. Tror ni jag hade snö i skorna eller? Nu är skorna iaf inne på lagning och jag får tillbaka dom imorgon.

Marsipanfrukost

Jag och M gick upp vid 1 idag. Så otroligt skönt att bara kunna sova ut för en gångs skull. Vi tänkte åka och handla mat snart och kanske gå förbi jobbet och äta någonting. Ikväll skulle jag egentligen till Alice och fira Sofia men jag känner mig inte allt så bra, vi får se senare hur jag gör. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta ett välförtjänt  bad.

peace

En liten bild

Tänkte bara slänga in en bild över hur jag ser ut just nu

image89

Helgdagarna

Gud vad jag är trött just nu. Har haft fullt upp hela helgen. Ni förstår i fredags så hängde jag med Alica samt jobbade, i går jobbade jag sedan åkte jag och M hem till någr vänner på middag, vi kom väl hem vid 4 tiden inatt sen var det till at gå upp för att åka hem till min mamma och äta påsklunch. Nu har vi precis kommit hem, Martins bror är här, första gången jag träffar honom. Men imorogon får jag iaf sova ut, skönt! Ska till Alice senare på kvällen och fira Sofia som fyller 18 år.

peace

Rensning

När jag kom hem från jobbet var Jim och Martin i full fart med att rensa ut allt i vårat skafferi. Det är tyvärr så att vi har fått små rackarns mjölbaggar. Dom är skit äckliga och jag dör typ. Snart ska jag och M iaf åka iväg på middag och imorgon ska vi infinna oss hos mamma på påsklunch.

Se yaaaaa

Påsk?

Alltså jag hajjar inte, när ska man få påskägg när ska man klä ut sig när ska man äta påskmiddag? Okej när man ska klä ut sig vet jag, för det var i torsdags, men anledningen till att jag faktiskt vet det är att det var några rackar ungar som var och knackade dörr. Men resten av dagarna då? Verkar som att alla delade ägg idag? Någon som kan förklara?

Förbaskade tjej

egentligen skulle jag vilja skriva om en tjej, men jag struntar i det, vill inte att folk ska bli allt för upprörda, fast jag vet tt en del skulle glädjas över att jag skrev om henne.

Istället väljer jag att skriva om min mat. Jag lagade nyss spaghetti med pestopsås, hur gått som helst. Jag börjar verkligen bli as grym på matlagning, har Martin att tacka för det. Men nu mår jag verkligen illa och önskar att jag aldrig lagade maten, men så är det ibland. Äta bör man annars dör man.

image88
Här har ni en liten bild på mig och Lindis när vi är på väg till gymmet. Jag är alltså inte alltid onyttig

king.com

Sitter och spelar på min favorit sajt. Det var verkligen länge sedan jag var där. Är guldmedlem vilket betyder tt jag spelar om pengar. Ett tag gick det väldigt bra men under en period spelade jag bort alla pengar, men nu är jag back on track, hoppas att få ihop lite pengar ikväll.

Önska mig lycka till.

Våra biskvier

image87
Dom kanske inte är dom vakraste, men ack så goda dom blev

Kallt

ig dag Idag gick jag upp för att tvätta klockan 7, klockan 11 gick jag till jobbet efter det åkte jag in till stan. Usch vilken jobb dag det har varit idag. Mötte upp Alice inne i stan, vi skulle handla saker till påskäggen till våra kära pojkvänner. Efter att vi var klara med vårt uppdrag åkte vi hem till Johan som förövrig bor på samma går som Alice på söder. V drack te, eller snarare Alive och Johan eftersom jag hälde ut mitt te över hela golvet, ajaj. Mötte upp M som skulle äta på grill och gav honom en puss sedan åkte jag he, och här är jag nu. När jag kom hem hittade jag en liten lapp här vi datorn där det stod "Hanna, jag älskar dig". Sådanna lappar är alltid uppsakattade.

Imorgon ska jag och M hem till hans kompis på "par middag" ska verkligen bli super kul att se deras nyrenoverade lägenhet.

Kära Erika

Erika tog ut sin tandställning för några daga sedan. Kolla hur fina tänderna blev

image86

Det är kul att peta

image85

150 kalorier..

.. i timmen, det är ungefär vad man bränner på jobbett. Läste det i min introduktions bok nyss, fan vad jag ska bränna fett idag. Ska snart börja ordna mig och äta frukost, ska gå till jobbet vid 10. Alla 0 läsare får ha det så bra.

peace

Biskvier

Jag älskar biskvier och ikväll ska jag och Martin baka dessa små underverk. Fick även redan på att min lärare är en stor beundrare av biskvier, nu gillar jag henne ännu mer. Men ikväll är det hur som helst testkväll för biskviebaket för på lördag gäller det. Vi tänkte ta med oss några till mor min när vi ska dit på middag på söndag.

Nu ska jag sitta och kolla i min kalender och försöka planera in något nästa vecka då jag inte har någonting att göra på 3 dagar. Imorogn kommer iaf Alice hem till mig, jag ska hjälpa henne med vårdpedgogiken.

peace

Kom igen nu!

Vafan nu blir jag förbannad, delvis för att besökarna minskar för varje dag. Fine bloggen kanske inte är så rolig men jag vill tjäna pengar och då behöver man faktiskt besökare, jag är besviken på er som läser bloggen som inte spridit budskapet om min blogg vidare. Sen är det en till sak som gör mig förbannad, Silvia heter hon! Hon sa till en klasskompis helt utan anledning "Du borde vaxa mustachen", okej visst jag ser det roliga i del hela, men hon var seriös och det är bara respektlöst. Nu ska jag leta upp en bild på den där Silvia och måla dit mustach på henne, sen blir det till att tapetsera skolan med bilder på henne. Hon ser föröverigt utkavlad ut, bred framifrån med platt i profil, haha.

Nu måste jag faktiskt vara lite aktiv på lektionen, men det är så tråkigt med datorkunskap, men efter detta är det bara naturkunskap kvar och det är rackarns kul.

peace

Bloggerskor

En sak jag bara måste påpeka är hur mycket man förändras i sitt skrivande med åren. Jag brukar kolla tillbaka hos de kända bloggerskorna bland deras första inlägg och oj så annorlunda dom är mot de inläggen dom skriver idag. Själv tycker jag att jag har gått bakåt i utvecklingen, förr skrev jag intressanta saker, nu skriver jag egentligen bara skit för att dryga ut min blogg. Nej nu ska jag verkligen hoppa in i duschen!

peace

Mycket att göra

Idag var jag väldigt duktig som både hade gymnastik samt gymmade en timme efter skolan. Köpte med mig frukt hem och åt 2 äpplen på bussen så middag blev det inte tal om när jag kom hem, för jag är mätt! Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen, sen ska jag städa upp lite, sen blir det till att avsluta ett arbete i skolan samt läsa liter ur naturboken. Juste jag tänkte inviga låvet på torsdag med att gå upp klockan 7 eftersom jag har tvättid mellan 7-10, sen ska jag till jobbet kl 11. Får se om jag kommer vara trött när jag slutar jobbet.

peace

Död

Sitter i skolan nu, ska snart gå ned till gymmet för första gången det här året, har bestämt mig för att deffa inför sommaren.

Det har varit riktigt segt i skolan idag, på idrotten hoppade vi trampett det var skit kul eftersom man övervann sina rädslor, tror dock att en skadade sig. Utöver idrotten har alla haft mer eller mindre cp-ryck idag. Suttit och skrikit samt klagat på lektionerna och bara varit allmänt omogna vilket leder till att man inte kan konsentrera sig. Tänkte ta och läsa klart naturkunskapen sedan ska jag gymma.

peace

16 dagar på en öde ö

Nu har jag varit aktiv med min blogg i 16 dagar och jag är fortfarande inte känd, hallå? Jag hade räknat med att tjäna miljonbellop vid den här tidpunkten, men icke. Har fortfarande mellan 15-25 unika besökare om dagen, kom igen säg till alla era kompisar att det här är världens bästa blogg, såg det gärna på en fullsmockad tunnelbana sådär lite extra högt "juste gå in på HGS.BLOGG.SE, det är verkligen GRYM!". Jag uppdaterar om någon dag om ni varit duktiga och spridit medelandet om värdens bästa blogg vidare..

Skoltoaletter

image84
Jag har inga problem att utföra mina behov i skolan.

Ny mobil

Mamma beställde nyss en sony ericsson w910i från tele2.se. Fan vad nice eller vad säger ni? Så om 3 dagar har jag typ en nu mobil, så inga mer försovningar i framtiden.

Jag och M vaknade nyss, vi slummrade till framför tvn. Here gud vi börjar bli som ett gammalt svensson par, inte kul. Nu ska jag sätta mig själv i arbete, för imorgon väntar ett läxförhör i naturkunskap och jag räknar med alla rätt.

peace

Mycket gråt

Jag och M kollade på "the notebook", även fast jag har sett den typ 1000 gånger så storbölade jag genom hela filmen känndes det som, usch. Alla som inte sett den måste verkligen se den, den är så jäkla äkta. Kärlek övervinner allt!

För att klargöra en del så var jag as jobbig igår mot Martin så jag får nog skylla mig själv att jag fick näsan uppriven.

peace

Sv/eng

Så ser typ dagen ut. Jag går i skolan 09.50-14.00, ska på möte 15.30. Ska sitta och plugga efter skolan för att få det sista skolarbetet renskrivet. Jag ser verkligen fram emot skolan, har inte varit där sedan i onsdags och det är ju faktiskt bara 3 dagar kvar i skolan sedan är det lov, igen.

Här får ni en as fräsch bild på mig:
image83

Ny väska

Jag och mamma var som sagt i nacka forum idag. Jag fick tag i väskan jag ville så det känns faktiskt riktigt bra. Har även letat som en tok efter aett påskägg som skulle falla martin i smaken, men alla snygga påskägg är tjejiga. Men jag har inte givit upp än serrö.

image81

Ex

Ni som har pojk/flickvänner vad tycker ni om deras ex? Martins ex skriver till honom på facebook. Idag skrev hon "åh jag hittade jättefina kort på oss idag när jag var hos min moster, kommer du ihåg?" Då svarade jag "jaaaaaaaaaaa det gjorde jag :D" Martin blev rasande och började kasta saker på mig och gick sin väg. Varför blev han sur egentligen? Bryr han sig om sitt ex?

Juste M petade in sitt finger i min näsa nyss så jag började blöda näsblod.

peace

Blåtira

image78

Sömntuta

Idag vaknade jag halv 2, HALV 2! Jag har inte gått upp efter 12 det senaste året. Under helgena brukar jag gå upp vid 10 så det kom som en chock när jag kollade på klockan imorse. Martin kom hem till min mamma igår, vi satt och åt kladdkaka sedan gick vi och la oss. Han åkte iväg vid 9 imorse, men himmla snällt av honom att han kom och höll mig sällskap. Jag hatar att sova själv i en tom lägenhet.

Nu ska jag och mamma till nacka centrum och köpa en väska till mig som jag ska kunna ha mina arbetskläder i. just nu har jag en bag som är så stor att jag måste fylla ut den med mjukisbyxor och en handduk, haha.

Åh just nu i denna sekund kom mamma in till lägenheten och slängde 2 par trosor på mig som hon hade köpt, jag älskar verkligen presenter. Det var glansiga hipsters, ena var grå och den andra var lila.

peace

Martin Rolinski

Han var så jävla het i sina skinnbyxor i melodifestivalen

image76

Bekännelse

När jag inte har något för mig och när jag läst allas bloggar brukar jag faktiskt läsa min egna blogg, det händer varje dag. Sitter där och tänker, "hm jag undrar vad Hanna har gjort idag". Helt ärligt jag sitter och läser varje jävla inlägg eftersom jag skriver så mycket att jag glömmer vad jag har skrivit, så är det som att läsa någonting man aldrig sett förut. Jag kan bara säga att min blogg är en blogg som faller mig i smaken.

En annan sak jag har tänkt på, jag har ticks. Jag gillar verkligen inte kenzas blogg, jag finner den inte intressant någonstans och att hon är snygg tilltalar mig ingenstans, jag är inte lebb. Hur som helst tillbaka till tickset, jag går alltid in på hennes blogg, jag knappar in kenzas.se kommer in på bloggen stänger ned sidan, känns lite onödigt.

peace


Bikini

Om några dagar blir jag är stolt ägare av leopardbikinin, funderar på att köpa den vita bikinin med. 

image77
   

Kortkort hår

image73

Venprov

Hittade en gammal bild på när Bea tar venprov på dockan

image72

Vadå problem?

Det har ävl inte varit problem på blogg.se igår? Jag skrev ju typ 100 ilägg igår, det kanske var jag som startarde trafikstockning?

image71

Kladdbok

Jag fick en bok av mamma nys bara för att hon gillar mig så mycket sa hon. Det är en bok med recept på massor av olika kladdkakor och choklad bakelser. Min favortis bakelse är biskvier, vilken är eran favorit?

image70

Ångest

Jag har typ haft ångest hela dagen, har bara tänk på min dröm hela tiden. Men dom tur är jobbade inte han jag drömmde om idag. Jobbar ju inte förrens på torsdag så jag lär ha glömt drömmen tills dess hoppas jag. Men utöver ånegnsten har det gått bra på jobbet. Tänkte snickra ihop lite idér och förslag över vad man kan göra annorlunda på jobbet, få se om jag vårgar ge det till chefen. Kanske ska och äta lunch på mitt gammla jobb imorgon, saknar alla där.

Juste, idag när jag var på väg hem till mamma så var det tok mycket människor på tunnelbana, förstod verkligen ingenting, och alla skulle gå av i globen. Jag ringde mamma och frågade vad det var frågan om och hon sa att det var melodifestivalen ikväll. DAAH, det visste jag ju redan. Det är svår att koppla ihop rött med rött ibland.


Söndags middag

Jag och Martin har bestämmt oss för vad vi ska äta imorogn. Det är en speciell dag eftersom det är första gången på hela veckan som vi kommer äta middag tillsammans.

Jag ska till mamma redan ikväll, Martin jobbar långpanna idag, så jag åker till mamma istället så jag har någon att kolla på melodifestivalen med.

image69

Vi ska äta pastapesto imorgon. Bilden är tagen på brooken i åre. (pasta, feta, pinjenötter, kyckling, tomat)

Jädrands också

Det jobbigaste med att börj på ett nytt jobb är att jag alltid drömmer om det på nätterna. Drömmer om allt möjligt som rör jobbet. Inatt drömmde jag att jag hade sex med bit. resturangchefen, det är inte hlet ok. Jag mår illa igen pga av det här!

00:32

Juste måste bara berätta en rolig sak, Louise ringde mig när jag slutade jobba idag och sa att hon precis hade åkt förbi mitt hem med bussen, hon skulle till saltarö strand. Jag skulle också dit hade jag tänkt, jag kollade bussarna för hemresan , ena bussen skulle gå 23:28 nästa skulle gå 07:33. BUSH!

image68

Felixs matte och Louise

00:27

Klockan är mycket, men vart är Martin? Jag tänkte kanske gå och lägga mig nu, men eftersom jag har svårt att sova utan M så kan jag lika väl sitta framför datorn en stund till. Imorgon är det sista dagen den här veckan för mig att jobba, jag kommer bara jobba 11.45-15.30 imorgon/idag så det är nice.

Vad tusan ska jag göra imorgon/idag efter jobbet då? Någon som vill bjuda på en fika? Att bli rik på bloggen verkar ju inte gå, jag har varit en aktiv bloggare i en vecka nu men jag har fortfarande inte tjänat några cash, det är lite tråkigt.

Juste jag tänkte faktiskt bli väldigt aktiv i skolan och på jobbet, typ driva fram viktiga frågor och försöka förändra, vad tycker ni om det? Det är mitt mål iaf.

peace alla nattugglor

Jag mår illa

Jag tror att min mamma är kär i mig, vad ska jag ta mig till? Varje gång Jag går i lägenheten utan trosor tittar hon konstigt på mig. Hon kan liksom inte släppa blicken från mig.
en gång kom jag på henne med att onanera och viska mitt namn. Jag känner mig jätte illa till mods och brukar ligga med killar bara för att få det ur mina tankar.

/bikten.nu

HLR i skolan

image66

Det är jag som sitter med svarta stövlarna på stolen, Malin sitter till vänster i en jävla buddah ställning och Sofia utför HLR.

Paranoid igen

När jag kom till jobbet i eftermmiddags kom resturangchefen fram till mig och sa att han ville prata med mig. Vi går iväg och han säger "jag har hört att dom har varit elaka mot dig i veckan", självklart tycker jag att han säger att jag har varit elak mot mina arbetskamrater så jag undrar vad han menar, då säger han samma sak igen och jag hajjar till. Shit hur fan fick han reda på att alla har fällt pikar mot mig hela veckan? Dom fällde ju självklart pikarna för att jag är grym och dom är avundsjuka för er som inte förstod det. Men hur som helst, jag blir helt paranoid och blir helt säker på att han läser mig blogg och det är därför han vet om det här. Hur som helst tyckte jag att det var snällt av honom att kolla hur jag kännde inför det, men jag bryr mig inte så mycket. Juste han sa även att dom hade mycket att lära av mig, och om det var någon jag ville förändra så var han mycket villig att prata med mig.

JAG ÄR FAKTISKT GRYM!

Grattis Sofia

Sofia är nu med i styrelsen, hon är så jädrans grym, se hur glad hon är.

image65

Skattjakt

Jag och Martin hade skattjakt idag för att komma in i påsk stämningen. MArtin åkte till jobbet och jag kunde börja leta efter min skatt, jag var säker på att skatten låg någonstans i köket. Så efter en timmes letande iköket, i varje skåp, i varje kastrull och bunke, till och med under kylskåpet så ringer jag och frågar Martin vart skatten är. Konstigt nog skrattade han bara och berättade, han är så vek ibland. Skatten låg i lampan för alla som är intresserade.

peace

Alice i underlivet

image64

Första snön, det var deprimerande. Alice hade tur som var i England när första snön föll

Flyga och bada

Sitter och tittar tillbaka på bilder från i sommras, ena bilden är tagen skavsta flygplats då jag flög med planet bakom mig, Jag fick faktiskt styra lite. Abdra bilden är från grisslinge i sommras, lite små fläskig, men det är bara charmigt.

image62

image63

Felix har tur

image61


Felix är placerad på den här sötnosen

Vårkännslor, men inte idag

image60


Tänkte att det var länge sedan jag lade upp en Yuka Yamaguchi bild, fick bli en vår bild den här gången. Ha en bra dag.

Positiv feedback

Jag tror stark på positiv feedback, det är så himmla viktigt - inte bara på jobbet - att berömma folk när dom gjort något bra. Det är ingen idé att grina om det gick bättre för någon på provet exempelvis, den personen har säkerligen gjort sig förtjänt av betyget, varför inte glädjas med personen och berätta för henne/honom hur duktigt han/hon har varit. Samma sak gäller på jobbet. När jag vet att jag har varit as grym och ingen säger att jag varit duktig då tänker jag att dom personerna har dåligt självförtroende och är avundsjuka och kan därför inte säga att jag varit duktig. Jag är nog ganska duktig på att ge andra positiv feedback, men vet ni vem jag är duktigast på att berömma? Jo mig själv, när jag har varit duktigt upprepar jag i huvudet hur jävla bäst jag har varit. Jag brukar också säga till folk att jag har varit så jävla grym och avslutar med att säga "visst har jag?!" då måste dom säga "ja" och jag känner mig ännu mer duktig. Försök själva nästa gång.

NI ÄR AS GRYMMA SOM LÄSER MIG BLOGG!!

Paranoid

Ibland blir jag helt tokig, jag vågar inte skriva vad jag har lust med eller om vem jag vill. Jag är paranoid, jag tror att min blogg ska explodera och att jag ska bi den mest lästa bloggen över en natt och att dom jg skrivit om läser mig blogg. Lika bra att vara tyst och skriva om jätte tråkiga saker typ.

Juste det är fredag idag, det betyder att det är helg och jag ska jobba. Fast snart är det söndag och då ska jag hem till mami, hon är den bästa kvinnan i hela världen. Hon är min mittpunkt i mitt universum.

pos/neg

Ni vet ibland då man undrar var ens hand är och man märker att den är placerad på ens ben. Man känner inte handen, man är så van vid den att man inte riktigt känner vad man gör med den. Så känner jag när Martin håller om mig ibland, jag är så van vid hans beröring att jag inte känner att han ligger bakom mig och håller om mig. Ibland är det verkligen jätte tråkigt att jag känner så, men så tänker jag, vafan jag är så jävla trygg med honom, han är som en del av mig. Han är en del av mig, inte så konstigt att jag inte märker av hans beröringar ibland. Han är grym min pojkvän.

Servera DrMugg

Igår kom Marcoolio till jobbet, han körde genom DTn (drive thru) Maten fick vänta så jag fick springa ut med den när den var klar. ingen hade sagt att det var självaste Marcoolio som jag skulle servera så när jag väl kommer fram till bilen blir jag stum och säger något i stil med "eh, hej, eh, maten, eh, här" sen sprang jag tillbaka till tryggheten inne på resturangen. 

image59

Framför mig

Framför mig ser jag tamponger, topp-serum, hårborste, nagellack. deo och min mobil. Vafan har jag för nytta av det framför datorn, det ska ju ligga i badrummet, kanske inte mobilen men ändå, i don´t get it ju. Vad har ni på era skrivbord egentligen? Bågon som har knasigare saker?

peace

In lööve

Den här tunikan/klänningen har jag tänkt på allt för länge, ser mig själv på stranden med den på i sommar, grrrrrrrrr!

image58


Årsmöte

Eftersom jag varit hemma idag missade jag årsmötet i skolan. Sofia i klassen kandiderade till någonting i elevrådet, och det är stort. På min skola är elevrådet det stora, typ som alla as coola ministrar i regeringen. Jag hoppas hur som helst att hon kommer med i styrelsen.

GO SOFIA!! ;D

Bög och lebb

Martin tror att definitionen av en bög är så man gillar killar, Det bertyder alltså att vi är ett homosexuellt par?!

Homosexualitet kan referera till sexuell attraktion, sexuellt beteende mellan organismer av samma kön

Lenny Kravitz

image57

Dålig

Jag mår inte bra, och efter att ha ätit 2 ton pasta känns det inte bättre precis. Sitter och lyssnar på Lenny Kravitz - fly away, helt sjuk att han är mulat, låter som en viting. Hela stilen är vit, men låter är så grymt jävla bra, och musikvideon, grrrrrrrrrr!!

Ska jobba ikväll, fast jag är sjuk. Måste tydligen ringa dagen innan man blir sjuk och säga att man kommer vara sjuk imorogn, haha. Ska och sätta mig och plugga nu när jag ändå inte har något för mig, lika bra att få det gjort.

Missa inte vår älskade blondinbella på svt ikväll 22.00, det visas live alltså.
peace

Driftstopp

Vad fan är driftstopp? Antar att det är att man säger "nej nu får inte Hanna blogga mer". Om det nu betyder det betyder det i sin tur att jag inte får blogga mellan klockan 02.00 - 04.00. Gör mig absolut ingenting, jag ska ändå sova då ju.

Chocolate crunch

Jag är hemma, och jag är mätt och belåten. Åt en McFeast och Jim fick min glass, han fick även en cola eftersom jag fick med mig 2 stycker hem och så mycket gillar jag inte läsk. Fick mitt schema för påsklovet, först trodde jag att det var ett skämt men tydligen inte, jag ska jobba tordag-lördag första lovhelgen helgen efter ska jag jobba fredag-söndag, hallåååå! När ska jag mysa med Martin då? Han jobbar ju under vardagarna, och vad fan ska jag göra?

Idag försov jag mig pga mobilen (igen), blir lite less på det där. Fick fin feedback på arbetet vi gjort i folkhälsokunskap och så gick idrottsprovet väldigt bra. Naturen var lika rolig som vanligt, men har inte hänt.

Nu ska jag dricka läsk ;) peace

Basker, ingenting för mig

image56

Livebild på Felix

image55

Martin älskar revyn

image54

McDonald´s

Jag jobbade en gång för väldigt länge sedan (6 månader) på McDonald´s sköndal, då hade vi personalfest på flaten.image53

Jag ska bli smal när jag blir stor

image52


Sug på den ni!

Nurse

Såhär ser man ut när man är sliten i skolan + att man har tagit en jävla massa blodprover

image51

Kaffe rus

Wohiiiieieii, jag är dunder pigg, drack kaffe för att hålla mig vaken under pluggandet, men nu vill jag sova ju. :( Men vad ska man göra man? Det är bara att gilla läget och lära sig av misstagen.

Syster säger att man ska skriva vad man gör för att se sina felaktiga beteenden så nu skriver jag vad jag gör; jag dricker kaffe = mycket fel.

Inlägget blir helt flum men vafan, jag är bra ändå. Martin kommer nog hem snart också, han var i centralen nyss. Ska iaf försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon, ska som sagt jobba imorogn och i övermorgon och i överövermorogn och i överöverövermorgon och i överöveröverövermorogn. Ska bli kul man!

peace

Finnen Felix

Vill ni följa finnen Felix så kolla in på Marias blogg
http://inyourass.blogg.se/

image50

Klass 9A

Ska ta och kolla om tvn är ledig, om den är det så ska jag sätta mig och kolla på klass 9a och dricka kaffe innan jag börjar plugga. Det är viktigt att belöna sig själv, eller hur?

Äntligen hemma

Kom precis hem från jobbet, jag jobbade dock bara 3,5 timmar men när man inte känner någon så går tiden väldigt sakta. Fick reda på att 2 tjejer på mitt jobb också går, eller snarare gick i kungsholmens gymnasium. SItter och tuggar på nya stimorol som jag fick i slussen imorse - man får alltid gratis saker där av metro på mornarna.

Ska sätta mig och plugga inför teoriprovet imorogn i gymnastik, så önska mig lycka till.

peace

Jobba

Jag ska till jobbet snart, usch. Jag känner mig jätte dålig har 3 tröjorr på mig men fryser iaf. Men det är bara att bita ihop för nästa tosdag är det påsklov. Har prov imorogn i idrott. :(

LG

Frågan har länge lytt: Varför heter den chocolate
Nu har jag det rikitga svaret, och nej det är inte så att mobilen luktar choklad. Det är nämligen så att mobilen lanserades till allahjärtansdag och fick därför heta chocolate eftersom man brukar ge bort det till sin käreste på allahjärtans dag.



Han är hemma

Skickade iväg Martin idag eftersom jag ville ha lugn och ro här hemma, han försvann vid 2 tiden och nu är han äntligen hemma, jippie! Jag gillar faktiskt när han är här, finns inget att göra annars.

Just fan jag ska jobba tisdag, onsdag, torsdag, fredan och lördag nästa vecka, ska fan bli kul, hoppas att Jakob jobbar någon av dagarna.

pöss

Bowling

Jag vill bowla någon dag, någon som hakar på?

image44

Mai är pååå!!

Design

Jag har klarat av att göra om designen på bloggen, fast jag kan inte se resultate, är det någon annan som kan se det? Det är hur som helst inte klart på långa vägar. Tur att jag har Mai som ska hjälpa mig någon dag

Linda-gasbinda..

.. Det var Lindas smeknamn förr, kanske nu också.
Hur som helst så har jag funderat så det knakar. Vad tusan gör Linda när hon surfar? Antingen bloggar man eller så sitter man inne på msn eller kanske att man kollar in facebook en snabbis, men jag tror inte Linda gör något av dessa saker. Om hon skulle sitta vid msn så skriver hon iaf aldrig till mig.

Linda svara mig nu, vad gör du när du surfar?
image41

Melodifestivalen

Jag struntar blank i om Carola gick vidare eller inte, hon är endå en bitch. Allt jag bryr mig om är Amy Daimond, hon är så jävla grym. Jag tror att hon och Christer Sjögren kommer få till det.

pöss

Pinjenötkärnor

Dom må vara nyttiga men dom smakar barrskog. Men jag äter på iaf, inegn idé att sluta när man väl börjat.
visste ni att pinjenätterna kommer från pijekotten, inte konstigt att den smakar barrskog


Herre jävlar

Jag som skulle bli nya bloggdrottningen så håller jag på såhär och missar att blogga. suck.
Jag har börjat på nya jobbet, det är lätt som en plätt och alla är jätte konstiga. Dom är sura och säger att jag har fel och när jag väl bevisar att jag har rätt blir dom ännu surare. Hur ska jag göra för att få dom glada? Skit samma jag kör mitt egna race, verkar ändå inte vara någon jävla "laganda" på det där stället.

Juste i fredags utbröt Martin när han kommer hem as packad "det är bajs i sängen", det är fortfarande ett mysterium vad fläcken igentligen kom ifrån, men nu är det borta. :)

Måste rusa

Mobilhelvetet dog under natten, och eftersom jag hade sovmorgon så kunde jag inte vakna av Martin mobil eftersom han gått för flera timmar sen. Ska jobba ikväll förresten, ska bli kul.

peace

Tjuvlyssnat.se

En äldre dam 80 år går på gatan då en kille 10 år kommer fram och frågar vad hon heter.

Damen: Jag heter Britta
Killen: HAHA, det rimmar på fitta (killen skrattar högt)
Damen: Ja, och Ulla rimmar på knulla (damen ler vänligt)

Killen bli med ens tyst och går beläget därifrån. Damen går lugnt iväg.

Hultsfred 08, tredje året gilt.

    
  
image42



Jag är inte ensam

Det finns tydligen en till bloggerska som också kallas HG. Jag som tyckte att jag var unik, men hon heter iallafall Hannah med h, så att..

Hemma

Nu är jag hemma hos mamma, skönt att komma till sitt egna rum och träffa familjen. Josen ligger här brevid mig och hårar som en cancer patient. Kan det bero på att det börjar vankas vår?

Juste mamma köpte ett nytt bäddset till mig igår, det blev hur fint som helst till mitt älskade rum.

peace

Kenza + Schulmans

Jag vet att "bråket" om att Kenzas föräldrar är syskon är överstökat. Men en sak är konstigt; varför reagerar man så stark på en sådan sak? Det är ju inte precis som att dom är syskon, eller? Jag skulle hur som helst bara känna mig hedrad om Schulmans skrev om mig eller min familj

Förbannad

och ledsen. Nu vill jag bara hem till mamma och krama om henne. Martin tryckte fast ett tuggummi på ett papper jag ska lämna in till skolan, eller rättare sagt till min svenska lärare imorogn, det är inte acceptabelt. Man kan inte förstöras andras papper på det viset. Visst man kan busa men det behöver inte gå till överdrift. Nu måste jag skriva om allting så att det ser anständigt ut. Jävla helvete säger jag bara! :(

Vifta på händerna fjortis

image35

Detta är inte Martin utan någon random kille jag hittade på nätet

Raggmunk

.. är faktiskt gott om man gör den på Martins vis och gillar pannkakor.

Jag ska börja jobba på fredag, jag tror "chefen" glömde bort mig efterosom alla redan har gjort sin introduktions utbilldning, taskigt.
peace

Vem kissar på vem?

Calle Schulman berättar i ett inlägg hur han går på toan och att han alltid kissar på toalett fräscharen, jag tycker snarare att det ser ut som att toalett fräscharen kissar på honom.

image34

Ny mobil

Jag ska hem till mamma imorgon och då ska jag tjata mig till en ny mobil, jag är helt blixtförälskad i mobilen sony ericsson w910i. Få se vad mammasen säger, men jag har faktiskt haft mig chocolate i 16 månader nu så det börjar knaka i fogarna, jag är rädd att den ska falla sönder i småbitar vilken sekund som helst.

image33

Design

Jag vill ha en roligare blogg med färg och bilder, kanske malin vet hur man gör, eller kanske har man någon grym brorsa som kan ställa upp(?)

MVG

Jag och Bea klarade mvg-uppgiften på naturkunskapen idag, tog nog 5 minuter att bli klara + att det bara var vi som klarade den, nice.

Nu ska jag kolla på högskolor, jag ska nog flytta till göteborg eller malmö. :)

Husmanskost, ingenting för mig

Jag och Martin ska äta raggmunk, hm. Jag vet inte riktigt om husmanskost är någonting för mig, jag gillar kyckling och ris, kycklig är bäst. Min mormor spelar iof i en annan division, henne köttbullar är smarriga, men bara hennes.

Sitter och dricker mjölk ur sugrör. Idiot(?) tänker ni säker, men det är faktiskt så att det är choklad i sugröret så att mjölken ska smaka choklad. Det smakar gammalt och konstigt, men ändå bra om man tänker på barnen. Jag är inegn mjölkdrickare och har heller aldrig varit det men jag skulle nog uppskatta det här sugröret om jag var 5 år.

Fika men mammsen

Jag började skolan 11 slutade 11.15 detta resulterade i att jag mötte mamma vid östermalmstorg för att fika. Jag berättade för henne att jag har börjat blogga och att jag tänkte ha det som ett extra jobb eftersomj ag ska bli den största bloggaren och tjäna pengar på att skriva skit. Hon berättade att hon läste min blogg så nu är det faktiskt ganska pinsamt att skriva allt skit. :(

Men mamma, jag är en duktig dotter det lovar jag. puss

Finnar och fett

Jag hade rätt kass hud förr, dock inte längre. Vet inte om det beror på åldern, eller rengörings sakerna?! Jag använder hur som helst loréals serie (den blåa) med peelings gelé, ansiktsvatten, och kräm. Den är bra tror jag, fast luktar man.

Fick knappt på mig jeansen idag dast jag gått ned några kilo. Det blev en jävla fight om vem som skulle vinna, och självklart blev det jag. Jeansen sitter på, aj! Men vill man vara fin får man lida pin.

peace

IDIOT!

Jag har sovmorgon idag men jag är lika trött som vanligt, och vilket morgonhummör sen, det är inte nådigt. Jag ska till sophiahemmets högskla snart och ha feedback med min lärare. Ska i eftermiddag träffa min mamma och fika. :) Har inte träffat henne på länge känns det som.

Känner mig fortfarande grinig har lust att slå något eller skrika, fy fan.

You want a peace of me

image30

Sov morgon

Juste jag har sovmorgon imorogn till klockan 11, men jag ska nog vara i skolan till 8.20 iaf, har en del att plugga och det är faktiskt lättare att plugga i skolan än hemma enligt mig.

Jag kan

Jag har faktiskt lagat en tomatsås till Martin och den blev godkännd, woho. Inte illa alls med tanke på att matlagning är hans yrke. Jag ska nog börja laga mer mat, då slipper man att diska.

Kollade på pulp fiction(?) för första gången idag, den sög. Fast jag såg dock bara 15 minuter av den. Förstår inte vad folk tyckte var så bra med den.

Något mer jag gjort nu på kvällen? Jo jag har kollat på 4e avsnittet av klass 9a, och så har jag haft i hårinpackning.
peace

Juste, killen från jobbet har inte ring än :( han skulle ha hört av sig i slutet av förra veckan om vilken dag jag skulle börja jobba, men icke. Lite dålig stil tycker jag nog allt.

Mot dödsstraff

Jag tycker inte att uttrycket "behandla andra som du själv vill bli behandlad" håller så jäkla bra när det gäller dödstraff. Om jag dödar någon så ska jag själv bli dödad. Men då gör man också det man tyckte var fel mot den straffade personen, hur går det ihop? Man bryter mot lagen som fällde den dömda. Jag tycker verkligen att man borde avskaffa dödsstraff i alla länder, livstids fängelse är väl straff nog?

Jag följer inte precis presidentvalen i USA men jag har alltid tyckt att Barack Obama har varit bra, kanske var det för att han var neger. Hillary är rätt platt och Johan McCain är 71 år  så nja det känns inte bra. Men inte fan visste jag att alla 3 var för dödsstraff, fan vad jag hatar USA och älskar mitt Sverige.

peace

Vad fan hände?

Bliev nyss väckt av Martin, när fan somnade jag? Jag kan varken säga att filmen var bra eller inte, men kolla på den iaf.

Jag har inget lunch/bibliotek/id-kort i skolan, har nog tappat bort det så jag, Bea, Linda, Camilla och Lollo gick och åt påett nyöppnat kebab ställe på fridhemspland. De må va dyrt med ack vilka jävla mega tallrickar. Jag åt kycklingkebab det var väl gott men vem fan byter ut vitlökssåsen till myntasås? Fett med äckligt azzo.  En annan dålig sak med kebabtallrikar är att stripsen ligger i botten vilken resulterar i sladder strips :(

Nu kom Martin in och kollade att jag fortfarande var vaken - Han liter inte på mig.
Ska äte thon can gai nu. - Hittade på stavningen själv.

Äntligen hemma

Har precis kommit hem från skolab, konstigt nog är jag inte trött, kanske beror på vädret? Jag och martin ska krypa ned under täcket och kolla på cloverfield nu, få se om den är bra eller inte.

peace

Helvetisk natt

Jag somnade nog rätt fort igår, var fortfande pigg när Martin kom hem, men somnade iaf fort som sagt. Jag vet inte hur jag vaknar men jag antar att det är pga Martin som låter som en kluckande födande gris eller något liknadnde. Jag ligger där någon timme och bara frösöker att sova medans martin slänger sig fram och tillbaka i sängen, klart man lackar till slut. När jag väl säger åt honom att sluta så säger han med ynklig röst - Jag tror att jag har  feber. OCh ja feber hade han, han var jätte varm den stackarn, så nu har jag dåligt samvete. Hoppas han blir bättre. :)

Ska nog se till att Jim kommer upp ur sängen nu. Han har köpt en ny telefon (LG viewty), men det kanske bara är jag som inte vaknar av ringsignalen när jag har ny telefon?

image29

Han är hemma

Nu är  Martin äntligen hemma, vi har precis ätit lasange, ska sussa.
Sov gott alla råttor där ute.

Fula människor

Det finns ett problem, jag tycker inte om fula människor, men vem gör det egentligen? Men ett ännu större problem är dom som inte inser att dom är fula. För hur jävla dum kan man igentligen vara? Jag kan förstå om man är blind och ful, då är det ganska självklart att man inte är medveten om det, men har man en spegel så kan man väl inte undgå det, eller? Så skaffa dig en spegel kissemiss.

350 eller 85, det är frågan

image27image28
Vad är mest värt? armbandet från cocoo.se som kostar 85 kr eller armbandet från kyssjohanna för 350 kr?
                                      

Helt fel, kanske?

Pratade nyss med kära Alice och kom och tänka på en sak; Alla som driver pizzerior är turkar men ändå kommer pizzan ursprungligen från italien, hur går det ihop? Eller är det så att dem i själva verket är italienare fast jag kallar dom turkar? Jag vill gärna ha ett svar på det här, så vet ni hur det ligger till skriv!

peace

Martin ska få

.. mina gammla bröst, för jag ska skaffa nya.image24

-

Jag har tjänat 33 kronor nu, fy fan vad grymt, eller nej jag har inte tjänat dem, men ni som läste bloggen tidigare idag förstår ju.

peace

3 doors down - superman kryptonite

Var låten med i eva och adam - 4 födelsedagar och ett fiasko, eller i vilken film är den med i? Hur som helst väcker den starka och vackra minnen.
Sen kan väl alla få en läxa; lyssna mer på SNOOP DOG´s nya album.

peace

Extrajobb

Jag har alltid tyckt att extrajobb är viktigt, dels för att man får lära sig yrkeslivet när man är ung, men samtidigt får man också extra pengar att leva på. Men egentligen fan vad vi ungdommar har det svårt, jag vill bli vuxen. Vi ska gå i skolan, vi får läxor och sidor vi ska kunna till prov, samtidigt får vi bara 1050 kr att leva på i månaden vilekn är väldigt snålt, då är det faktiskt bra med ett extra jobb, men vafan då bli det 100 timmars arbete i veckan typ, man har skola, arbete plus läxor. Fan vad vi har det svårt.  Är det någon annan som känner det samma?

Jag vill faktiskt bli vuxen, att ha ett heltidsjobb blir så mycket mindre arbete. Jag är trött på skolan, jag vill jobba heltid, NU!

Tävling

image23

http://shopaholicmamman.blogg.se

Om jag var blondinbella

.. och typ tjänade 0.50 kr på varje besökare skulle jag snart  ha 15 kr att röra mig med, förstår ni hur känd min blogg är? Det är helt jävla sjukt alltså! Jag är nog snart miljonär, ska till och med köpa en lägenhet för pengarna jag tjänar.

peace

1.495,00 kr, är halsbandet värt det?

image22

Utlandsresor, nej tack!

Det kanske låter helt  knasigt,  även fast jag inte varit utomlands så känner jag inte att jag vill åka utomlands, vadå allt finns ju i vackra sverige. En sak som faktiskt irriterar mig är människor som lägger hur mycket pengar som helst på utlandsresor men knappt vet vart malmö ligger. Borde man inte satsa på att läta känna sitt land, speciellt om man bor i Sverige, vi har otroligt fin natur och det finns så mycket att se.

Ett minus med utlandsresor är alla konstiga insekter som inte finns i sverige och så kan man få underliga sjukdommar.  Nu börjar jag hyperventilera av tanken på binekemask.  Jag stannar fan i underbara Sverige.
peace

Lördagen

.. kom på mig själv att jag inte har skrivit vad som hände i lördags, dock inget nämnvärt, men det kan vara kul att komma ihåg det iaf. Men hur som helst så hade jag, Martin och Jim fest i lördags, jag var på topp även fast jag varit hos min bror i tullinge, han bor där med sin nya som har en 5 årig dotter som är ett riktigt energiknippe. Kom hem en timme efter att mina vänner kommit vilket jag tyckte var ganska kul. fick fixa mig fort som attan. Sen drog allt igång, jag söp nog jossan under bordet vilket var kul.

Alla gick vid 2 men jag var fortfarande pigg fast jag hde varit hos min bror helt otroligt men sånt är livet, domande iaf till slut.

En liten bild på mig

image21

Klass 9A

När jag ändå känner mig rätt aktiv så tänkte jag bara säga att alla borde kolla på klass 9A. Det är en klass som går på Johannesskolan i Malmö som är sämst, men dom ska bli bäst typ. Grymt kul att kolla på, jag får panik när dom pratar om skolan och att man ska plugga, mn vafan det är dom som ska få bättre betyg inte jag. jag får göra som jag vill, typ.

gå in på svt.se för att kolla på dom 3 avsnitten som redan gått på tv.

Stora runda fina bröst

Det vill jag ha, kanske inte stora, men normala iaf. Jag har inte lyckats undgå att jag har för små bröst, jag vet inte ens om det är normalt att ha så små, speciellt inte när man är född med ett big ass ochså, man ser ut som en anka i profil. Men nu är mig tanke; vad fan ska jag göra?
1. Jag är tillsammans med Martin i hela mitt liv, eftersom han gillar mig precis som jag är :)
2. Jag köper "bröst-piller" och ber till gudarna att dom hjälper, men då kommer jag å andra sidan få äta piller resten av livet?!
3. Jag betalar 40 papp för en bröstförstoring, brösten kommer kännas fejk och det känns lite obekvämt att ha något föremål innanför huden (sillisar är inte samma sak som p-stav)

Så jag utbrister min tankte än en gång; VAD FAN SKA JAG GÖRA?!


Plikter

Jag är en dålig förebild, inte för att någon ser upp till mig men jag är lik väl en dålig förebild.
Jag rent ut sagt HATAR plikter, om det handlar om att diska, gå till skola, eller att plugga så hatar jag det . Jag vill bara go whith the flow, jag vill inte ha någon som säger vad jag måste göra, jag vill inte ha några måsten. Jag vill ha rika föräldrar som kan försörja mig hela mitt liv, jag hatar plikter

Har faktiskt precis diskat, självmant, men det såg verkligen förjävligt ut. Bruden kanske inte visste hur man diskade?

RSS 2.0