Snart drinkdag

Idag var det torsdag. Mötte min mor på jobbet vid 2 tiden. Vi åkte och köpte allt möjligt, en mopp, smink, mat, tvättpåse etc. Vi var även på djuraffären här i gustavsberg och kollade på aporna, dom är så snuskigt söta.

Fick även jobbet jag sökte idag, börjar antagligen på måndag nästa vecka, och på lördag är det fest!
peace

Mjällshampoo/balsam


när jag klev in i duschen idag märkte jag något skrattreatande, det står 3 olika sorters mjällshampoon i duschen. Ni kanske finner det ganska äckligt, men själv tycker jag att det är riktigt roligt eftersom ingen i "familjen" har mjäll.  Men head&shoulders produkter doftar riktigt gott och får håret att bli luftigt och glänsande. Jag älskar verkligen "natural shine" doftar godast och håret doftar i flera dagar efter användning, ett plus är även priser á 25kr. Ni bör verkligen testa det, om inte annat i förebyggande syfte.

image20


Osmaklig brutta

Jag hoppas att jag inte är den enda som har noterat Britneys groteska klänning i videon "piece of me". En lila klänning med imitation av något djur, nej jag vet inte vad, men ful är den. Varför vill hon framstå som en idiot? Alla har dunder snygg klänningar/kläder men inte Brittan, nej hon ska ha det fulaste. Det är osmakligt!

image19

Promenix

Har precis kommit hem från en en och en halv timmes lång promenad, gick till grisslinge havsbad och strosade runt där. Allt började när jag ringde min älskade mor imorse. Jag sa att jag funderade på en promenad eftersom det var så fint väder,  hon bara suckade och sa att hon bara blir avundsjuk eftersom hon själv var fast på jobbet. Detta suckande gjorde mig mer motiverad till att gå ut, och då endast för att jävlas, men till slut var det riktigt mysigt att vara ute. Så nu är alltså mitt mål att gå ut 2 långpromenader i veckan. Jag undrar om jag är en liten djävul?

Jag uppmanar alla till att gå ut en promenix idag och resterande dagar då solen skiner like hell.

Sängen, nu kommer jag!

Det har varit en tråkig kväll, mår illa av allt godisätande och känner att nu är det fan sängen som gäller.  Hoppas på lite sällskap om 1 timme och 26 minuter, men som jag nämde i ett tidigare inlägg så räknar jag inte.

Nu har jag iaf bestämt mig för 2 resmål inför sommaren, Tyskland och Karibien. NICE!
SLEEP TIGHT!

Ät mer fisk

image16

Spyfärdig

Efter att ätit upp en hel ask med noguat hjärtan samt en ask med gelé hjärtan mår jag inte hlet OK! Hade verkligen en toppen dag, jag och martin var på naturhistoriska och kollade runt på de olika utställningarna och sedan gick vi på cosmonova och kollade på "deep sea". härligt härligt, men farlig farligt.

.. Men nu är det ensamt, mycket ensamt, tur att jag kom på att jag hade en blogg, annars skulle jag nog dött i min ensmhet. Men kvällens stora fråga lyder fortfarande "vaf FAN ska jag hitta på?!" blir nog till att leta runt i Martins skafferi efter något ätbart, kanske torkade limeblad eller nötter.

.. men hur som helst hoppas jag att alla andra har en mycket bättre kväll en vad jag själv har/-kommer att ha. puss

Alla<3dag

Har precis avslutat frukosten med Martin, vårsolen lyste upp hela köket, så underbart. Sitter och vräker i mig geléhjärtan nu och kolla efter en billig retro scooter, vill så gärna ha en. NUNU! JAg och Martin ska snart göra oss iordning efterson vi ska till cosmonova/naturhistoriska och kolla på deep sea, kanske inte så traditionellt att göra på allahjärtansdag med det inkluderar bio plus att man får lära sig något, så varför inte?

Är fortfarande lite nervös inför intervjun, hade hoppats att mina vårkäder från h&m skulle komma så att man kunnde känna sig lite fräsch iaf, men icke, dom kommer inte förrens v9. Men jag får väl bara köra på min naturliga charm, det brukar funka ganska bra. Nej nu ska jag fixa mig.

Ha en bra alla hjärtansdag <3

image16

Sprit är bra

UBSTERimage14

3 cl vodka kurant
3 cl sourz sour apple
4 cl tranbärsjuice
6cl fruktsoda
toppa med lime & is


Inväntar geléhjärtan

Nu var det 46 timmar och 23 minuter sedan jag kom hem från åre, inte för att jag räknar men ändå. Det var verkligen en toppen resa, hoppas att nästa år blir lika bra.

Igår känndes allahjärtansdag rätt så tråkigt och avlägset eftersom jag trodde att jag jobbade dag och att martin jobbade kväll, men så var inte fallet. Jag är nämligen LEDIG, det innebär att vi har hela förmiddagen och fram till klockan 3 att bara göra det vi ska göra en hjärtansdag, wihoo!

På tal om ingenting fick jag ett mail idag detstod "Vi finner din ansökan intressant och skulle vilja träffa dig på en intervju". Gissa om jag blev glad, så 17.00 nästa tisdag ska jag på anställnings intervju, och kag kommer få jobet, jag känner att jag har turen med mig nu. Och snart är det vår.
kram

RSS 2.0